Скидањем старог асфалтног коловоза у Видовданској улици данас су почели радови на санацији главних саобраћајница у Челинцу. Након Видовданске, машине се премјештају у улицу Првог Крајишког пролетерског батаљона, а затим и у улицу Цара Лазара. Овим радовима биће обухваћена и улица Краља Петра Првог Карађорђевића.

Због планираних радова на 20-киловолтном далеководу Укрина-Челинац заказаних за 19. октобар, без електричне енергије ће у периоду од 8 до 15 часова остати потрошачи у дијеловима насеља Марковац и Грабовац, најављено је из пословне јединице „Електрокрајине“ у Челинцу.

Опширније...

Поводом Свјетског дана здраве хране који се обиљежава 16. октобра, ученици подручне Основне школе „Милош Дујић“ на Опсјечком приредили су манифестацију на којој су уз помоћ својих родитеља и учитељица промовисали здрав начин исхране и указали на значај коришћења намирница домаћег поријекла.

Опширније...

Захваљујући донацији града Бањалука, Ватрогасна јединица у Челинцу постала је богатија за још једно возило. Кључеве ватрогасног возила начелнику општине Момчилу Зељковићу и командиру Ватрогасне јединице Братиславу Гаврићу 17. октобра је у Бањалуци уручио градоначелник Игор Радојичић.

Опширније...

Један дио дворишта дјечијег вртића „Невен“ ових дана је претворен у велико градилиште. Наиме, радови на проширењу ове установе увелико су у току, а градилиште је овим поводом посјетио и начелник општине Момчило Зељковић. Задовољан динамиком досадашњих активности, Зељковић је напоменуо да би, уколико све буде текло по плану, радови на проширењу капацитета вртића свакако требали бити завршени до почетка наредне васпитне године.

Опширније...