Пише: Данијела Крминац, директор Центра за социјални рад
Новогодишњи празници су вријеме даривања и радости. У складу са вишегодишњом традицијом, ЈУ Центар за социјални рад Челинац је и ове године пакетићима обрадовао дјецу са територије општине Челинац. Уз подршку донатора обезбијеђени су пакетићи за сву дјецу кориснике права на дјечији додатак до 13 година старости.

Овом приликом се захваљујемо донаторима без чије подршке и ове године не би успјели: Начелнику Општине, ЈУ Центру за културу и физичку културу, образовање и информисање, ЈУ ОШ „Милош Дујић“ Челинац, ЈУ Средњошколски центар Челинац, те привредницима са подручја оптине Челинац и града Бања Лука и то: д.о.о. “Инкопром“, д.о.о. „Dal Cin“, д.о.о. „ Mediteran Inox“, д.о.о. „MaxCommerce“, т.у.р. Маркет „Ас“,  д.о.о. „Иринг комерц“, д.о.о. „Iron tech“, д.о.о. Мегамонт, с.т.р. „Биг пром“.
Овом приликом посебну захвалност дугујемо младом брачном пару     ДИАНИ и МИЛЕНКУ ВРХОВАЦ који су донирали 125 пакетића за дјецу са потешкоћама у развоју и дјецу из вишечланих породица. Породица Врховац која живи у Републици Њемачкој, а која је поријеклом са територије наше општине, поред донираних пакетића,  организовала је и представу ангажујући Градско позориште „Јазавац“ из Бања Луке, а који су заједно са Дједа Мразом у Кино сали општине Челинац, обрадовали наше малишане. Трошкове израде фотографија за дјецу која су се сликала са Дједа Мразом такође је финансирала породица Врховац. Иста је изразила заинтересованост да и наредних година буду једни од донатора који ће својим ангажманом обрадовати нашу дјецу.
Још једном велико ХВАЛА свима који су дали свој допринос и подржали нашу акцију, а при томе измамили осмјех на лицима наших малишана.