Захваљујући донацији града Бањалука, Ватрогасна јединица у Челинцу постала је богатија за још једно возило. Кључеве ватрогасног возила начелнику општине Момчилу Зељковићу и командиру Ватрогасне јединице Братиславу Гаврићу 17. октобра је у Бањалуци уручио градоначелник Игор Радојичић.

Радојичић је рекао да је градски парламент донио одлуку да се возила додијеле општинама Дрвар, Босанско Грахово, Љубиње, Челинац и Котор Варош и додао да је то мали знак подршке овим општинама од старне града Бањалука.
"Дио опреме која је књиговодствено расходована, али још технички исправна, у овом моменту могли смо да додијелимо другим општинама. Желим да их што мање користе, али да их имају за сваки случај", рекао је Радојичић и додао да финансијска вриједност донације није битна.
Начелник општине Момчило Зељковић захвалио је за донацију, истичући да Челинац има једну ватрогасну јединицу која је скромно опремљена, те да ће ово ватрогасно возило  бити веома корисно у смислу бољег функционисања и интервентности челиначке јединице.